Meistarklases praktiskajā daļā dalībniekiem gatavos 4 kārtu ēdienreizi, izmantojot mūsdienīgas un inovatīvas tehnikas, tiks iepazīstināti ar gastronomijas tūrisma tendencēm pasaulē un Ziemeļvalstu kulināriju.
Teorētiskajā daļā – Michelin līmeņa ēdienu un pakalpojumu kvalitāte un standarti. Ēdiena izejvielu kvalitāte, piegādātāji, savstarpējo attiecību veidošana ar partneriem un zemniekiem. Kā vadīt augsta līmeņa restorānu ikdienu (kvalitātes standartu veidošana, personāla motivācija, piesaiste).
Lektors: Šefpavārs Artūrs Kazaritski
Īsi par lektoru:
“Apmēram 10 gadus esmu strādājis Michelin zvaigžņu restorānos. No 2020. līdz 2021. gadam esmu startējis Bocuse d’Or, sasniedzot 7. vietu pasaules finālā, kas ir augstākais Igaunijas pavāru sasniegtais rezultāts šajā konkursā. Pašlaik esmu šefpavārs restorānā “Geranium”, Dānijā," tā sevi īsi raksturo šefpavārs Artūrs Kazaritski no Igaunijas.
Dalības maksa: 70Eur/pers. ieskaitot PVN. Vietu skaits ierobežots.
Sīka informācija: