Meistarklases praktiskās daļas laikā dalībniekiem paredzēta 4 kārtu ēdienreizes gatavošana un ēdienu printera izmantošana. Lektori dalīsies pieredzē par Bocuse d'Or ēdienu gatavošanas tendencēm, praktiskiem padomiem darba vietas organizācijā, laika un izmaksu optimizācijā, kā arī skaidros, ko nozīmē “Ziemeļnieciskā” produktu izmantošana. Kā izmatot sezonalitāti un kā panākt līdzsvaru starp sava reģiona īpašo produktu izcelšanu un pasaules klasikas izmantošanu ēdienkartes sastādīšanā.
Teorētiskajā daļā lektori dalīsies ar padomiem un pieredzi par sekojošām tēmām: darbinieku motivācija, komandas veidošana un iekšējā komunikācija. Produktu kvalitāte un starptautiskie piegādātāji.
Lektori: Fridgeir Ingi Eiriksson un Sigurjon Bragi Geirsson
Īsi par lektoriem:
Fridgeir Bragi Eiriksson - Islandes Bocuse d'Or akadēmijas prezidents, vairākkārt piedalījies Bocuse d'Or Eiropas un pasaules čempionāta žūrijā, restorāna "Eiriksson braserie" īpašnieks un šefpavārs.
Sigurjon Bragi Geirsson - Islandes Bocuse d'Or Eiropas un pasaules čempionāta kandidāts 2022-2023.
Dalības maksa: 70Eur/pers. ieskaitot PVN. Vietu skaits ierobežots.
Sīka informācija: